+31 (0) 55 521 17 21 | info@etigam.nl

Etigam

Careers

Etigam B.V. is een uniek familiebedrijf, actief sinds 1980, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van sterilisatie indicatoren. Wij opereren in een business-to-business- en nichemarkt en verkopen voornamelijk aan de medische, farmaceutische en verpakkingsindustrie.

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures!

Openstaand (1)

Commercieel medewerker verkoop

35,5 uur | Apeldoorn

Ben jij een gedreven en ambitieuze professional die klaar is voor de volgende stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Verkoop die het in zich heeft om te ontwikkelen tot Sales Manager.

De ideale kandidaat is iemand die niet alleen over de nodige ervaring en vaardigheden beschikt om ons huidige verkoopteam aan te vullen, maar ook de ambitie heeft om de komende jaren door te groeien naar de rol als Sales Manager. Bij gebleken geschiktheid is het de bedoeling dat je de huidige Sales manager na zijn pensionering in 2027 gaat vervangen.

Manager R&D/QA- en Inkoop

35,5 uur | Apeldoorn

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien in een uniek bedrijf? Dan is dit de ideale functie voor jou.
Wij zoeken een initiatief nemende collega met teamspirit en verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand met creatief denkvermogen en de bereidheid om cursussen en/of opleidingen te volgen.
Word jij onze nieuwe collega?

Administratief Medewerker

22,5 uur | Apeldoorn

Ben jij administratief sterk, kun je goed plannen en werk je accuraat? En wil je onderdeel uitmaken van een uniek familiebedrijf gespecialiseerd in sterilisatie indicatoren? Dan is deze functie misschien wat voor jou. Wij zoeken een nieuwe collega die ons team komt versterken in de functie van administratief medewerker.
Enthousiast? Bekijk onze vacature!

Scroll to Top